Pat single Emil-E

Pat single Emil-E

Pat single Emil-E

Pat metalic de o persoana vopsit in camp electrostatic

396,00 lei

Adaugă în coş

Adaugă la lista de dorințe

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 45 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 45 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 9,00 lei.

3 alte produse din aceași categorie:

Informații

 Patul  metalic EMIL E  a fost conceput  cu un aspect modern, putandu-se adapta  cu usurinta la alt mobilier existent déjà in dormitoare. Somiera , realizata cu lamele elastic din fag stratificat , deformate la cald ,  este inclusa in prêt, deci pentru un somn perfect si linistitor  , Va mai lipseste doar salteaua.

     Caracteristici speciale: Paturile au la picioare dopuri de plastic cu aripioare , astfel incat nu vor zgaraia podeaua si asigura un aspect deosebit a intregii structuri a patului.  Vopsirea este realizata cu pulberi ecologice, in mediu electrostatic.

Observatii livrare si montaj : Produsul este livrat demontat,ambalat in folie si protectii carton . Se livreaza cu toata feroneria necesara pentru asamblare si se monteaza urmarind schita de asamblare din interiorul pachetului. Produsul detine certificat de garantie valabil 2 ani si respecta standardele de calitate ISO 9001.

Instructiuni de intretinere a produsului. Curatarea se realizeaza cu lavete uscate  , fara a fi folosite solutii de curatare corozive. Mobilierul nu trebuie sa fie tinut in medii umede sau la temperaturi sub 10 °C si nici in medii cu variatii de temperatura. Se recomanda ca produsul sa nu fie asezat langa sobe sau alte surse de caldura, ci la o distanta de cel putin 1 metru.

Materiale : material feros, lamele din fag stratificat deformat la cald, dopuri din plastic.

Comentarii

Nota 
adriana iancu
2018-01-16

pat 390 lei

Vreau sa cumpar si eu un pat nu aveti un nr tel.

  Nota 
  Gherghesanu ana
  2017-04-09

  Pat metalic

  Buna ziua,realizati si cadre metalice de 1200pe 2000? atat are salteaua

   Scrieți-vă părerea !

   Scrieți-vă părerea

   Pat single Emil-E

   Pat single Emil-E

   Pat metalic de o persoana vopsit in camp electrostatic

   Scrieți-vă părerea

   Etichete

   pat metalic pat pat camin pat hotel dormitor pat single camera tineret pat etajat pat student somiera rama pat rama roza.matrimonial adela.matrimonial amalia.matrimonial izabela.matrimonial andra.matrimonial elena-e.matrimonial luiza.matrimonial crenguta.matrimonial

   Cele mai vândute

   Toate produsele cele mai vândute

   Informatii

   Listă de dorințe