Pat single Emil-E

Pat single Emil-E

Pat single Emil-E

Pat metalic de o persoana vopsit in camp electrostatic

396,00 lei

Adaugă în coş

Adaugă la lista de dorințe

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 45 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 45 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 9,00 lei.

3 alte produse din aceași categorie:

Informații

 Patul  metalic EMIL E  a fost conceput  cu un aspect modern, putandu-se adapta  cu usurinta la alt mobilier existent déjà in dormitoare. Somiera , realizata cu lamele elastic din fag stratificat , deformate la cald ,  este inclusa in prêt, deci pentru un somn perfect si linistitor  , Va mai lipseste doar salteaua.

     Caracteristici speciale: Paturile au la picioare dopuri de plastic cu aripioare , astfel incat nu vor zgaraia podeaua si asigura un aspect deosebit a intregii structuri a patului.  Vopsirea este realizata cu pulberi ecologice, in mediu electrostatic.

Observatii livrare si montaj : Produsul este livrat demontat,ambalat in folie si protectii carton . Se livreaza cu toata feroneria necesara pentru asamblare si se monteaza urmarind schita de asamblare din interiorul pachetului. Produsul detine certificat de garantie valabil 2 ani si respecta standardele de calitate ISO 9001.

Instructiuni de intretinere a produsului. Curatarea se realizeaza cu lavete uscate  , fara a fi folosite solutii de curatare corozive. Mobilierul nu trebuie sa fie tinut in medii umede sau la temperaturi sub 10 °C si nici in medii cu variatii de temperatura. Se recomanda ca produsul sa nu fie asezat langa sobe sau alte surse de caldura, ci la o distanta de cel putin 1 metru.

Materiale : material feros, lamele din fag stratificat deformat la cald, dopuri din plastic.

Comentarii

Nota 
adriana iancu
2018-02-11

adriana iancu

Vreau sa iau si eu un pat la 3600 lei negru imi place cum va gasesc un nr tel

  Nota 
  adriana iancu
  2018-01-16

  pat 390 lei

  Vreau sa cumpar si eu un pat nu aveti un nr tel.

   Nota 
   Gherghesanu ana
   2017-04-09

   Pat metalic

   Buna ziua,realizati si cadre metalice de 1200pe 2000? atat are salteaua

    Scrieți-vă părerea !

    Scrieți-vă părerea

    Pat single Emil-E

    Pat single Emil-E

    Pat metalic de o persoana vopsit in camp electrostatic

    Scrieți-vă părerea